facebook pixel

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

  • Η Εταιρεία μας σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και είναι πλήρως εναρμονισμένη με τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου επεξηγεί το λόγο και τον τρόπο (ο Σκοπός Επεξεργασίας),για τον οποίο επεξεργαζόμαστε πληροφορίες και στοιχεία που αφορούν δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα (τα «Προσωπικά Δεδομένα»), καθώς και το χρονικό πλαίσιο της εν λόγω επεξεργασίας.

Ποια Προσωπικά σας Δεδομένα Συλλέγουμε

Επιδιώκουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Δεδομένα σας. Αυτά τα Δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

·      Δεδομένα κατά τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη στον ιστότοπο ή στα Apps

·      Υποχρεωτικά: ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)*, κωδικό πρόσβασης (login password)*

·      Προαιρετικά: όνομα, επίθετο, φύλλο, ημερομηνία γέννησης, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου.

·      Στοιχεία από τις συναλλαγές σας με εμάς, μέσω του φυσικού μας καταστήματος ή/και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

·      Ενδιαφέροντα και προτιμήσεις αγορών

·     Στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας ήάλλων ιστοσελίδων που περιηγηθήκατε πριν από εμάς

·      Πληροφορίες που συλλέγονται από τη χρήση cookies στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Μάθετε περισσότερα για τα cookies εδώ.

·    Αντίγραφα των εγγράφων που παρέχετε για να αποδείξετε την ηλικία ή την ταυτότητά σας, όταν το απαιτεί ο νόμος (π.χ αστυνομικής ταυτότητας).

·       Πληροφορίες πληρωμής.

·       Τα σχόλιά σας και τις κριτικές των υπηρεσιών.

·       Το όνομα χρήστη του κοινωνικού μέσου δικτύωσής σας, εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω αυτών των καναλιών.

·       Μορφωτικά στοιχεία, όπως σπουδές, επαγγελματική εμπειρία,μ κλπ (στις περιπτώσεις που αιτήστε για θέση εργασίας)

ΠΑΙΔΙΑ

Συμμορφωνόμαστε με τη νομοθεσία και δεν επιτρέπουμε σε παιδιά να εγγράφονται στον Ιστότοπο και τα Apps μας όταν είναι κάτω από 16 ετών.

Πώς χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας

Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τις αγορές σας. Για να το πετύχουμε αυτό είναι απαραίτητο να αποκτήσουμε μια πλήρη εικόνα για εσάς, συνδυάζοντας τα Δεδομένα που έχουμε συλλέξει.

Τέλος, σας γνωστοποιούμε ότι η επεξεργασία των Δεδομένων σας διεξάγεται είτε από το ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας, είτε μέσω συστημάτων πληροφορικής και ηλεκτρονικών συσκευών από την Εταιρεία και κατ’ εξαίρεση από τρίτους, οι οποίοι, έχοντας δεσμευτεί συμβατικά για την τήρηση εμπιστευτικότητας και την προστασία των Δεδομένων σας διεξάγουν εργασίες που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των σκοπών που συνδέονται αυστηρά με τη χρήση των Δικτυακών μας Τόπων, τις υπηρεσίες του και την πώληση προϊόντων μέσω των Δικτυακών μας Τόπων.

Παρακάτω θα βρείτε λεπτομέρειες για το πώς χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας και γιατί:

Για την παροχή στοιχείων για τους Δικτυακούς Τόπους, τα Apps και τιςυπηρεσίες που ζητάτε

·   Παραγγελίες υπηρεσιών: Η Εταιρεία επεξεργάζεται Δεδομένα σας προκειμένου να διεκπεραιώσει την παραγγελία υπηρεσιών, να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, να συμμορφωθεί με νομικές υποχρεώσεις, να αντικρούσει, εγείρει ή ασκήσει νομικές απαιτήσεις.

·    Δημιουργία Λογαριασμού Χρήστη: Η Εταιρεία επεξεργάζεται Δεδομένα σας προκειμένου να σας παρέχει τις λειτουργίες λογαριασμού και να διευκολυνθεί η σύναψη αγοράς υπηρεσιών.

·       Επικοινωνία: Η Εταιρεία χρησιμοποιεί Δεδομένα σας για να απαντήσει στα αιτήματα/ερωτήματα που υποβάλλετε, στα
αιτήματα επιστροφής χρημάτων ή/και στις καταγγελίες.

·   Σε κάποιες περιπτώσεις, για να ικανοποιησουμε αιτημα σας θα χρειαστεί να μοιραστούμε τα Δεδομένα σας με έναν τρίτο που παρέχει μια υπηρεσία (όπως courier, μεταφορέα ή έναν τεχνικό που επισκέπτεται το σπίτι σας).

·   Εύρεση Εργασίας: Η Εταιρεία επεξεργάζεται Δεδομένα σας για την αξιολόγηση των προσόντων και ικανοτήτων σας στην περίπτωση που υποβάλλατε αίτηση για μία θέση εργασίας.

Για την κοινοποίηση πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες της Εταιρείας καθώς και για άλλους σκοπούς προώθησης

·       Αποστολή ενημερωτικού δελτίου προσφορών:
Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, διαδικτύου, τηλεφώνου ή/και μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης για σχετικές υπηρεσίες.

·       Ειδοποιήσεις προώθησης ιστού: Ανάλογα με την πλοήγησή σας, μπορείτε να λαμβάνετε, ειδοποιήσεις για τις προσφορές μας, τα νέα, τη wish list σας και το καλάθι αγορών σας.

·       Συμμετοχή σε Διαγωνισμούς: Η Εταιρεία επεξεργάζεται Δεδομένα σας, σε περίπτωση που συμφωνείτε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς που διεξάγει, για να σας ειδοποιεί αν είστε νικητής του διαγωνισμού και να σας παραδώσει το δώρο σας.

Για τη λειτουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας

·   Προκειμένου για τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα επιδιώκουμε την ανάπτυξη και βελτίωση των συστημάτων και υπηρεσιών για τα προϊόντα που σας παρέχουμε.

·     Για να σας εμφανίζεται το πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο στον Ιστότοπο ή στα Apps μας, θα χρησιμοποιήσουμε τα Δεδομένα που διατηρούμε για τα αγαπημένα σας προϊόντα.

·    Για να σας στείλουμε αιτήματα έρευνας και αξιολόγησης προκειμένου να μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Αυτά τα μηνύματα δεν απαιτούν προηγούμενη συγκατάθεση όταν αποστέλλονται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με μήνυμα κειμένου (SMS). Έχουμε νόμιμο συμφέρον να το πράξουμε, καθώς αυτό βοηθά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας να είναι πιο συναφή με εσάς.

Για την προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων ή ασφάλειας, δικών μας ή τρίτων

·       Προστασία του λογαριασμού σας από απάτες και άλλες παράνομες δραστηριότητες

·       Επεξεργασία των πληρωμών και την αποτροπή δόλιων συναλλαγών

Για τη συμμόρφωσή μας με υποχρεώσεις μας που πηγάζουν από το νόμο

Για να συμμορφωθούμε με τις συμβατικές ή νομικές μας υποχρεώσεις να ανταλλάσσουμε δεδομένα με την επιβολή του νόμου. Για παράδειγμα, κατόπιν δικαστικής απόφασης για την ανταλλαγή δεδομένων με δικαστικές υπηρεσίες.

Σκοπός Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας για τους σκοπούς των παρεχόμενων υπηρεσιών της Εταιρείας μας όπως:

·       τη διαχείριση της πώλησης των υπηρεσιών μας

·       τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία

·       τον έλεγχο, βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σας σχετικά με υπηρεσίες μας,

·       την αποστολή, με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα, διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών ή/και εμπορικών πληροφοριών για υπηρεσίες της Εταιρείας.

·       την έρευνα ικανοποίησης των πελατών μας, την προώθηση υπηρεσιών μας, την αποστολή ενημερωτικών δελτίων για υπηρεσίες μας.

·        την αξιολόγηση των αιτήσεων και βιογραφικών με σκοπό την πρόσληψη σας.

Νόμιμες Υποχρεώσεις – Αξιώσεις

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα στο πλαίσιο των εξής νομικών βάσεων:

·       Έννομου συμφέροντος

·       Νομικής Υποχρέωσης για την συμμόρφωσή μας με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς

·       Δικής σας συγκατάθεσης, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε στο πλαίσιο των δικαιωμάτων σας.

Κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων

Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις ή τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

Κοινοποίηση Δεδομένων από την Εταιρεία

Η Εταιρεία κάνει κοινή χρήση των Δεδομένων σας με:

·     Τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της Εταιρείας, για παράδειγμα για την επεξεργασία πιστωτικών καρτών και πληρωμών, μεταφορές και παραδόσεις, κλπ. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτουμε συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

·      Άλλους τρίτους φορείς, στον βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς: (i) συμμόρφωση με κρατικό αίτημα, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, (ii) αποτροπή παράνομων χρήσεων των Δικτυακών Τόπων και Apps μας ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης των Δικτυακών Τόπων και Apps μας και των πολιτικών μας, (iii) δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων, και (iv) συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης (π.χ. παραχάραξη)

·       Σε άλλους τρίτους όταν εσείς οι ίδιοι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας

Χρόνος Διατήρησης των στοιχείων σας

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εκτός και αν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται από την ισχύουσα φορολογική, εμπορική, θεμσική νομοθεσία). Στο τέλος αυτής της περιόδου διατήρησης, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν πλήρως.

Προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων

Στην εταιρεία μας λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και ασφάλειας πληροφοριών. Συγκεκριμένα έχουμε αναπτύξει και εφαρμόσει βέλτιστους τεχνικούς και οργανωτικούς μηχανισμούς ασφάλειας και προστασίας πληροφοριών με στόχο την προστασία της ακεραιότητας, διαθεσιμότητας και εμπιστευτικότητας αυτών.

Τα δικαιώματά σας σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένων

ü  Ναζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

ü  Ναζητήσετε άμεση διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή.

ü  Να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, εκτός εάν η επεξεργασία των δεδομένων αυτών είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση νομικής υποχρέωσης, για λόγους δημόσιου συμφέροντος ή για την άσκηση ή υπεράσπισή μας απέναντι σε νομικές αξιώσεις.

ü  Με την ανωτέρω επιφύλαξη, να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς.

ü Να ζητήσετε φορητότητα των δεδομένων σας. Δηλαδή να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα που έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο ή να ζητήσετε την διαβίβασή τους σε άλλο Υπεύθυνο Επεξεργασίας.

ü  Να ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας

Στην περίπτωση που επικαιροποιήσουμε την πολιτική απορρήτου μας, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές στον Ιστότοπό μας.

Τέλος, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας έχετε το δικαίωμα ειτε να απευθυνθείτε σ΄εμάς (www.f-concept.com, Κολωνού 79, ΤΚ 10436 Αθήνα, τηλ. 2105222298) είτε να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Α.Π.Δ.Π.Χ.), (contact@dpa.gr, Λεωφ. Κηφισίας 1-3 τκ 11523 ,τηλ. 2106475600)

elGreek